Total dominans af HCKs U17 ryttere

Dobbelt sejr i Tjekkiet

 

Søndag blev sidste etape i GP Matouzek afviklet, en enkeltstart over 15,2 kilometer der skulle sætte det endelige klassement på plads.

Før rytterne blev sendt afsted lå 2 HCK ryttere til i toppen af klassementet, Mathias Norsgaard Jørgensen og Sørens Siggaard der lå på 2 og 3 pladserne.

Mathias Norsgaard startede 1 minut efter Sørens Siggaard og Norsgaard havde slået turboen til da hans mål var at slå den efterhånden gamle rekord på enkeltstarten der blev sat af jesper Kousgaard og lød på 20.20. Allerede ved vendepuktet stod det klart at Norsgaard ville hente Siggaard inden målstregen, men det lykkedes Siggaard at mobiliserer kræfterne holde Norsgaard bag sig frem til målstregen.

til trods for den gode enkeltstart fik Norsgaard ikke slået kousgaards gamle rekord, men han vandt enkeltstarten overbevisende, og i det samlede klassement besætter han første pladsen. Sørens Siggaards tid rakte til en 5 plads, men de øvrige resultater flaskede sig, og Siggaard avancerede i det samlede klassement til 2 pladsen.

Opdateres senere efter hjemkomst til Danmark