Kasper Jebjerg vandt High 5 Cuppen

Team Designa Køkken – Blue Water sluttede i dag sæsonen og alt tyder desværre også på, at holdet har kørt for sidste gang nogensinde. Men rytterne viste god moral og sluttede med en samlet sejr til Kasper Jebjerg i High5 Cuppen, som er en Cup, der er kørt over syv afdelinger.

"Det har helt ærligt været lidt en mærkelig weekend med den situation, som vi har befundet os i her på det seneste. I dagens løb havde Kasper Jebjerg stor fokus på den samlede sejr, hvilket lykkedes, og det var egentligt den vigtigste mission for os i dag," forklarer sportsdirektør Michael Blaudzun efter dagens løb.

Løbet blev domineret af en seks mandsgruppe, som kom tidligt af sted, men Team Designa Køkken - Blue Water fik ikke en mand med i udbruddet og måtte derfor frem og arbejde i feltet.

"Det lykkedes os at få lukket, derefter kom knap 20 ryttere af sted, hvor vi havde Kasper Jebjerg og Jens Erik Madsen med. Efter flere angreb lykkedes det fem ryttere at stikke og holde hjem. Jens Erik Madsen vinder feltets spurt og blev nummer seks, imens Kasper Jebjerg blev nummer ni," tilføjer Michael Blaudzun.

Michael Blaudzun håber, at der i den kommende uge vil ske et mirakel og holdet finder en hovedsponsor.

"Jeg vil ikke helt lukke holdet ned endnu. En uges tid mere, og så må vi gøre status, men det ser ikke særlig godt ud, det må jeg ærligt indrømme. Det er lidt vemodigt det hele, og det er hårdt at se på, at så mange gode ryttere står uden hold," slutter sportsdirektøren.

Samlet slutstilling High 5 Cuppen + Bovløbet Padborg