Designa Køkken – Blue Water går efter flot afslutning

Team Designa Køkken – Blue Water har haft et par rigtige gode måneder med store resultater og masser af sejre, men holdet vil slutte af med at hente flere sejre i de sidste uger af cykelsæsonen.

Team Designa Køkken - Blue Water stiller til start med 11 ryttere til årets Post Cup finale i form af Jacob Kollerup, Michael Reihs, René Jørgensen, Kasper Jebjerg, Morten Christiansen, Glenn Bak, Jens Erik Madsen, Mathias Lisson, Daniel Kreutzfeldt samt de to VM-ryttere Jimmi Sørensen og Rasmus Quaade.

"Vi har haft en rigtig god periode efter Post Danmark Rundt. Vi kommer med 11 stærke ryttere til start og vi vil forsøge at slutte sæsonen godt af. Det er absolut målet at vinde søndag," fastslår holdets sportsdirektør Michael Blaudzun.

I søndags vandt både Kasper Jebjerg i Danmark, imens Rasmus Quaade tog en flot UCI-sejr, og det er noget, som imponerer hos sportsdirektøren.

"Jeg er dybt imponeret over deres indstilling. De holder fanen højt, selvom de fik en særdeles træls besked i sidste uge. Jeg ved, at rytterne er indstillet på at slutte godt af," slutter Michael Blaudzun.

Bedste Team Designa Køkken-rytter i Post Cuppen er René Jørgensen, som er nummer seks med 29 point, imens Christian Moberg (Glud & Marstrand - LRØ Rådgivning) fører med 40 point, men der er 20 point til vinderen af sidste afdeling.