Designa Køkken - Blue Water klar til Alperne

Fra og med i morgen stiller Team Designa Køkken – Blue Water til start i det franske etapeløb, Rhône-Alpes Isère. Holdet deltager med Jimmi Sørensen, Mathias Lisson, Sergey Firsanov, Michael Færk Christensen, Daniel Kreutzfeldt og René Jørgensen.

"Sergey Firsanov har netop vundet to sejre i Rusland og han er selvfølgelig vores kaptajn i det her løb. Udover Sergey Firsanov, så har vi også en Mathias Lisson, som har været godt kørende den sidste måneds tid og bjergene er jo hans terræn, så måske han kan overraske. Rene Jørgensen er på vej tilbage fra sygdom, imens Jimmi Sørensen også har vist opad gående formkurve med blandt andet en andenplads i Varde i sidste weekend," forklarer Søren Lilholt, som også har to af de danske bane VM-ryttere på holdkortet.

"Daniel Kreutfeldt og Michael Færk er ved at få nogle kilometer i benene, og de er med for at kunne køre tog, da det nok ikke er dem, som vi får at se i finalerne, da de er for tunge til det her løb.

Sportsdirektør Søren Lilholt er dog forsigtig med målsætningen, men han tror, at Sergey Firsanov vil kunne gøre en rigtig god figur.

"Målsætningen er i hvert fald at gøre os gældende, og Sergey kørte godt i Rusland. Det er et løb, som passer Firsanov og Lisson," tilføjer Søren Lilholt.

Rhône-Alpes Isère starter i morgen med en 140 kilometer lang etape, hvor rytterne skal køre en rundstrækning med to omgange til slut, hvor der er en kategori to stigning til slut.

"Allerede i morgen vil vi vide, hvor rytterne står," slutter Søren Lilholt fra hotellet i Frankrig.

Første etape starter dog først klokken 15.00 i morgen og derfor er etapen først færdig cirka 18.30. 

 Rhône-Alpes Isère Tour 2.2 - løbsside