Team Designa Køkken – Blue Water fandt ikke ny hovedsponsor

Det midtjyske cykelhold, Team Designa Køkken – Blue Water, har kæmpet en hård kamp for at finde en ny hovedsponsor, men det er desværre ikke lykkedes for holdet, som dermed er tvunget til lukning. Team Designa Køkken meldte allerede for knap en måned ud, at holdet var lukningstruet, men sidenhen har der været arbejdet stenhårdt i kulissen for at finde en løsning.

"Jeg vil sige, vi har arbejdet hårdt for det. Desværre er der ikke flere bolde i luften nu, så det ser ikke lyst ud. Der var virkelig nogle emner, som vi har knoklet intens på, men det er desværre ikke lykkedes at få enderne til at hænge sammen," forklarer holdets manager Michael Blaudzun og tilføjer:

"I fredags måtte vi lægge låg på og sige, at der ikke er noget at gøre. Tidsmæssigt vil det stadig kunne lade sig gøre lidt endnu, men så skal man også være i dialog med nogle sponsorer på nuværende tidspunkt, og det er vi ikke."

Det betyder, at Danmarks næststørste cykelhold må smide håndklædet i ringen og lukke holdet fra årsskiftet. Det betyder også, at en række danske cykelryttere og ikke mindst store talenter bliver arbejdsløse. Team Designa Køkken leverede til sidste uges VM i Melbourne begge ryttere i enkeltstart for U23-rytterne i form af Rasmus Quaade og Jimmi Sørensen, imens det midtjyske hold også havde to ud af fire repræsentanter i U23ernes linjeløb.

Michael Blaudzun slutter med at konstatere: "I bund og grund har vi smidt håndklædet nu. Der var nogle gode emner efter, det blev offentliggjort, at vi blev lukket, men det er ikke blevet til noget."

Team Designa Køkken - Blue Water har haft en af sine bedste sæsoner i denne sæson, hvor det er blevet til 24 sejre og 57 podieplaceringer samt hele 151 top ti placeringer.